Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubno pórkovo řepná polévečka s nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 348 kJ /
322 kcal
Bílkoviny16,62 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,62 g
Tuky11,34 g
– nasycené7,05 g
– nenasycené4,14 g
–– mononenasycené1,02 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,51 g
Vláknina9,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy34,40 g
– cukry8,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
1 1 štíhlý pórek i s pěknou zelenou částí Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
tuk na restování – jen málo Margarín
1 1 kávová lžička červené kari pasty (nemusí být) Curry pasta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
domácí nudle Těstoviny pšeničné
bylinky (petrželka, libeček, pažitka, bazalka) Petržel nať čerstvá
2 2 polévkové lžíce hrašky nebo na zahuštění dle našich zvyklostí Hraška
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo bujon + voda) Vývar hovězí 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.