Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová játra s jemným vinným přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 420 kJ /
1 534 kcal
Bílkoviny106,19 g
– z toho živočišné bílkoviny104,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,55 g
Tuky103,25 g
– nasycené32,39 g
– nenasycené61,06 g
–– mononenasycené51,24 g
–– polynenasycené9,82 g
––– omega 30,46 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 612 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy28,55 g
– cukry2,82 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1-2 KL 1-2 KL hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 7.5 g
1 1 nadrcená sušená chilli paprička Chilli paprička sušená
4 PL 4 PL olivového oleje Olej olivový 44 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 snítky 2 snítky libečku nebo estragonu Libeček čerstvý
50 g 50 g šalotky Šalotka čerstvá 50 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
100 100 g anglické slaniny (na plátky pokrájené) Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.