Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 951 kJ /
1 422 kcal
Bílkoviny76,87 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,37 g
Tuky56,79 g
– nasycené23,10 g
– nenasycené31,23 g
–– mononenasycené20,76 g
–– polynenasycené10,48 g
––– omega 30,64 g
Vláknina90,85 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,41 g
Sůl8,45 g
Sacharidy105,49 g
– cukry18,41 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cizrny Cizrna 250 g
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
salátové koření Provensálské koření
3 lžíce 3 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 45 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
150 g 150 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 150 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 40 ml
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.