Nutriční hodnoty (Salát s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 951 kJ / 1 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,37 g |
Tuky | 56,79 g |
– nasycené | 23,10 g |
– nenasycené | 31,23 g |
–– mononenasycené | 20,76 g |
–– polynenasycené | 10,48 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 90,85 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 105,49 g |
– cukry | 18,41 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek cizrny | Cizrna | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
salátové koření | Provensálské koření | |
3 lžíce 3 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 45 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |