Nutriční hodnoty (Plněné ledvinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 177 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,63 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 1,28 g |
– nenasycené | 9,95 g |
–– mononenasycené | 6,81 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 27,00 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 plátky 2 plátky šunky (nebo jiné uzeniny) | Šunka vepřová vařená | 40 g |
2 plátky 2 plátky uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | |
1 1 ostravská klobása (nebo jiná pikantní) | Klobása | |
2 2 žampiony (nebo hlíva ústřičná) | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika (může být jiná) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trocha trocha Solamylu na zahuštění (cca 2 lžičky) | Bramborový škrob |