Nutriční hodnoty (Kančí na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
| Tuky | 14,58 g |
| – nasycené | 3,81 g |
| – nenasycené | 9,67 g |
| –– mononenasycené | 5,12 g |
| –– polynenasycené | 4,56 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 14,29 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 36,75 g |
| – cukry | 11,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g kančího masa (ideálně kýta) | Kanec kýta | 750 g |
| 2 2 cibule (velké) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 300 ml 300 ml vody (na podlití) | Voda | 300 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře (do čajítka) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové |