Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 876 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny171,30 g
– z toho živočišné bílkoviny165,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,55 g
Tuky14,58 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené5,12 g
–– polynenasycené4,56 g
––– omega 30,53 g
Vláknina14,29 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy36,75 g
– cukry11,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kančího masa (ideálně kýta) Kanec kýta 750 g
2 2 cibule (velké) Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
300 ml 300 ml vody (na podlití) Voda 300 ml
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky Paprika pálivá 6 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
6 kuliček 6 kuliček celého pepře (do čajítka) Pepř černý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.