Nutriční hodnoty (Kančí na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
Tuky | 14,58 g |
– nasycené | 3,81 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 5,12 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 36,75 g |
– cukry | 11,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kančího masa (ideálně kýta) | Kanec kýta | 750 g |
2 2 cibule (velké) | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
300 ml 300 ml vody (na podlití) | Voda | 300 ml |
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 6 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře (do čajítka) | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové |