Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
| Tuky | 6,42 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 4,73 g |
| –– mononenasycené | 3,12 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 25,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 113,95 g |
| – cukry | 19,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 brambor uvařených den předem | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 1 1 svazeček petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| 1 1 svazeček pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (nebo podle potřeby) | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 3 rovné lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 3 3 vrchovaté lžíce majonézy | Majonéza | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
| mletý pepř podle chuti | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |