Nutriční hodnoty (Muffiny s celým mákem a broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 21
| Energie | 32 846 kJ / 7 851 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 93,75 g |
| Tuky | 385,18 g |
| – nasycené | 34,71 g |
| – nenasycené | 314,10 g |
| –– mononenasycené | 184,90 g |
| –– polynenasycené | 129,20 g |
| ––– omega 3 | 21,23 g |
| Vláknina | 52,50 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 941,45 g |
| – cukry | 524,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 hrnky 2 hrnky cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek celého máku | Mák modrý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| kompotované broskve | Broskev zavařená |