Nutriční hodnoty (Marinovaný kuřecí steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 634 kJ / 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,37 g |
| Tuky | 11,13 g |
| – nasycené | 5,02 g |
| – nenasycené | 5,05 g |
| –– mononenasycené | 3,47 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 0,13 g |
| Cholesterol | 293 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 14,03 g |
| – cukry | 2,01 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 snítek 1 snítek oregana | Oregano sušené | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1 snítek 1 snítek citronového tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce světlého Balsamico krému | Ocet balsamikový červený | 30 ml |
| 6 6 nakládaných sušených rajčat v oleji (a 3 lžíce oleje ze sušených rajčat) | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 1 chilli paprička nakrájená na plátky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky silně pálivého feferonkového krému | Pasta papriková | 2.5 g |
| 500 g 500 g kuřecích řízků (prsní nebo stehenní) | Kuře prso | 500 g |