Nutriční hodnoty (Domácí pletýnky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 426 kJ / 1 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,15 g |
| Tuky | 35,77 g |
| – nasycené | 4,89 g |
| – nenasycené | 26,21 g |
| –– mononenasycené | 16,26 g |
| –– polynenasycené | 9,94 g |
| ––– omega 3 | 2,07 g |
| Vláknina | 13,68 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 298,54 g |
| – cukry | 25,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 21 g 21 g droždí (1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 150 ml 150 ml vody (vlažné) | Voda | 150 ml |
| 20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |