Nutriční hodnoty (Kuřecí s chřestem na cidru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 534 kJ / 1 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 10,50 g |
– nasycené | 2,94 g |
– nenasycené | 5,99 g |
–– mononenasycené | 3,99 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 585 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 22,50 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
1 svazek 1 svazek zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
3 plátky 3 plátky schwarzwaldské nebo jiné sušené šunky | ||
250 ml 250 ml jablečného cidru (jablečné šumivé víno 4,8%) | Víno bílé polosladké | 250 ml |
máslo | Máslo kravské | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
vývar nebo voda na podlití | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |