Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí s chřestem na cidru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 534 kJ /
1 323 kcal
Bílkoviny245,15 g
– z toho živočišné bílkoviny244,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky10,50 g
– nasycené2,94 g
– nenasycené5,99 g
–– mononenasycené3,99 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 32,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 585 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy22,50 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
1 svazek 1 svazek zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
3 plátky 3 plátky schwarzwaldské nebo jiné sušené šunky
250 ml 250 ml jablečného cidru (jablečné šumivé víno 4,8%) Víno bílé polosladké 250 ml
máslo Máslo kravské
petrželka Petržel nať čerstvá
šalvěj Šalvěj čerstvá
vývar nebo voda na podlití Vývar masový
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.