Nutriční hodnoty (Kuřecí s chřestem na cidru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 534 kJ / 1 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 10,50 g |
| – nasycené | 2,94 g |
| – nenasycené | 5,99 g |
| –– mononenasycené | 3,99 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 585 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 22,50 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 1 svazek 1 svazek zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 3 plátky 3 plátky schwarzwaldské nebo jiné sušené šunky | ||
| 250 ml 250 ml jablečného cidru (jablečné šumivé víno 4,8%) | Víno bílé polosladké | 250 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| vývar nebo voda na podlití | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |