Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v kedlubnovém krému)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 848 kJ /
920 kcal
Bílkoviny144,06 g
– z toho živočišné bílkoviny139,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky29,75 g
– nasycené7,28 g
– nenasycené14,86 g
–– mononenasycené12,86 g
–– polynenasycené2,01 g
––– omega 30,14 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy15,30 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové plece vcelku Vepřová plec 700 g
170 g 170 g slaniny vcelku Špek 170 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
450 g 450 g kedluben Kedluben čerstvý 450 g
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
pár lístků lístků libečku na závěr Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.