Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v kedlubnovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 29,75 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 14,86 g |
–– mononenasycené | 12,86 g |
–– polynenasycené | 2,01 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 11,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece vcelku | Vepřová plec | 700 g |
170 g 170 g slaniny vcelku | Špek | 170 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
450 g 450 g kedluben | Kedluben čerstvý | 450 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
pár lístků lístků libečku na závěr | Libeček čerstvý |