Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v kedlubnovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
| Tuky | 29,75 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 14,86 g |
| –– mononenasycené | 12,86 g |
| –– polynenasycené | 2,01 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové plece vcelku | Vepřová plec | 700 g |
| 170 g 170 g slaniny vcelku | Špek | 170 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 450 g 450 g kedluben | Kedluben čerstvý | 450 g |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| pár lístků lístků libečku na závěr | Libeček čerstvý |