Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chorvatský džuveč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie19 941 kJ /
4 766 kcal
Bílkoviny283,11 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,11 g
Tuky133,83 g
– nasycené33,35 g
– nenasycené87,53 g
–– mononenasycené61,04 g
–– polynenasycené26,49 g
––– omega 31,67 g
Vláknina167,09 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 1,01 g
Sůl1,53 g
Sacharidy560,60 g
– cukry225,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa – libového Vepřová kýta 1000 g
15 dkg 15 dkg tuku (používám sádlo) Margarín 150 g
30 30 dg cibule Cibule čerstvá 2100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
40 dkg 40 dkg brambor Brambor zimní 400 g
pepř Pepř černý
25 dkg 25 dkg rýže Rýže bílá 250 g
3/4 kg 3/4 kg rajčat Rajče červené čerstvé 750 g
3/4 kg 3/4 kg čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 750 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
sůl Sůl mořská
celerová nať Petržel nať čerstvá
feferonky Chilli paprička čerstvá
masový vývar z kostí Vývar masový
petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.