Nutriční hodnoty (Chorvatský džuveč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 19 941 kJ / 4 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 283,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,11 g |
Tuky | 133,83 g |
– nasycené | 33,35 g |
– nenasycené | 87,53 g |
–– mononenasycené | 61,04 g |
–– polynenasycené | 26,49 g |
––– omega 3 | 1,67 g |
Vláknina | 167,09 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 560,60 g |
– cukry | 225,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa – libového | Vepřová kýta | 1000 g |
15 dkg 15 dkg tuku (používám sádlo) | Margarín | 150 g |
30 30 dg cibule | Cibule čerstvá | 2100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
40 dkg 40 dkg brambor | Brambor zimní | 400 g |
pepř | Pepř černý | |
25 dkg 25 dkg rýže | Rýže bílá | 250 g |
3/4 kg 3/4 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 750 g |
3/4 kg 3/4 kg čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 750 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
masový vývar z kostí | Vývar masový | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá |