Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný závin bez kynutí

Pokud rádi mlsáte, není nic lepšího, než si upéct domácí moučník. Můžete si vybrat ze spousty receptů, které internet nabízí, ovšem nic se nevyrovná jablečnému závinu. Ten náš je s droždím, a přesto bez kynutí. Je opravdu vynikající a při pečení nepraskne.

Hodnocení receptu je 5,0 (56×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

4. 3. 2011 18:32

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie8 601 kJ / 2 056 kcal
Bílkoviny58,03 g
Tuky21,26 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy383,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kubka2354

20. 11. 2022 16:56

Pajaja: Pajaja: Děkuji, zkusím příště vytrvat. Pekla jsem to 30 min.ale uvnitř to těsto bylo buď syrové nebo sražené. Ale jist se to dá. :-D

Pajaja

20. 11. 2022 16:45

Kubka2354: Nejprve promíchám v míse, potom ručně zpracují na vále. Vytrvejte, pokud je dobře zpracované, nelepí se.

Kubka2354

19. 11. 2022 17:10

Prosím, těsto zpracováváte na vále, nebo v mise? Moc se mi to lepí. Děkuji.

Pajaja

27. 4. 2020 15:30

zralaholka: tak to mě moc těší, opravdu. Děkuji ;-)

zralaholka

25. 4. 2020 18:11

Výborný...nemá chybu.Díky za recept.Posílám bodík :yes::-K

brtna

3. 11. 2018 22:35

Dnes jsem upekla závin podle Vašeho receptu a musím se přidat ke kladnému hodnocení. S těstem se velmi dobře pracovalo a bez kynutí byl velice rychle hotový. Určitě jsem nepekla naposledy.

tejaja tejaja (moderátorka)

15. 11. 2017 06:38

Zlata Bakšová Omega je stopercentný stužený tuk. ;-)

lubinka

14. 11. 2017 22:04

Zlata Bakšová

12. 11. 2017 11:24

Evajs: Prosím vás napíšte mi " čo je to Omega " ? čo ste dali do jablkového závinu ? Ďakujem

JANA

1. 10. 2017 23:30

JE VÝBORNÝ UŽ JSEM HO ZKOUŠELA 2x ,TĚM CO JSEM DALA OCUTNAT VŠEM CHUTNAL

Eva

8. 8. 2016 14:13

Zdravím,peču dost často a divím se,že se do těsta nedává vejce.Chci udělat nějaký hodně křehký štrudl a tak hledám.:-?

Pajaja

26. 6. 2016 11:03

Holky, moc Vám všem děkuji. Potěšilo mě, že se zdařilo a že chutnalo. :-K

lubinka

4. 6. 2016 07:44

lubinka: omluva + bodík:-8

lubinka

4. 6. 2016 07:43

vynikající:-p, další bodím +:yes:

Jarus87 Jarus87

3. 12. 2015 17:29

Tenhle receptík na štrůdl peču poprvé tak jsem na něj hrozně zvědavá. S těstem se pracovalo jedna radost:yes:. Přidávám 26bod :-K.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečný závin štrudl bez kynutí jablečný štrůdl bez kynutí závin bez kynutí kynutý závin bez kynutí kynutý štrůdl bez kynutí kynutý štrůdl jablečný jablečný závin z kynutého těsta jablecny kynuty strudl kynuty jablecny strudl závin z omegy jablečný štrůdl z kynutého těsta kynutý štrůdl jablečný závin z omegy strudl z omegy pivní štrúdl od markéty jablečný štrúdl kynuty zavin s jablky jablečny závin z piva jemny jablecny strudl

Suroviny: jablko, mouka hladká, omega, sůl, droždí, cukr, mléko, vejce, strouhanka, skořice, rozinky, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Jablečný závin bez kynutí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4kk2