Nutriční hodnoty (Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 086 kJ / 2 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,98 g |
| Tuky | 93,17 g |
| – nasycené | 43,86 g |
| – nenasycené | 45,66 g |
| –– mononenasycené | 37,38 g |
| –– polynenasycené | 8,28 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 63,70 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,54 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 402,40 g |
| – cukry | 27,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 500 g |
| 4 plátky 4 plátky uvařené uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
| 100 g 100 g libové anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 celé lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| houby (byly zmražené) | Hřib čerstvý | |
| bazalka (čerstvá nebo sušená) | Bazalka čerstvá | |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| celý kmín nebo drcený kmín | Kmín | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |