Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 086 kJ /
2 889 kcal
Bílkoviny79,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,98 g
Tuky93,17 g
– nasycené43,86 g
– nenasycené45,66 g
–– mononenasycené37,38 g
–– polynenasycené8,28 g
––– omega 30,60 g
Vláknina63,70 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,54 g
Sůl6,00 g
Sacharidy402,40 g
– cukry27,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tagliatelle Tagliatelle pšeničné 500 g
4 plátky 4 plátky uvařené uzené krkovice Vepřová krkovice uzená
100 g 100 g libové anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 celé lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
houby (byly zmražené) Hřib čerstvý
bazalka (čerstvá nebo sušená) Bazalka čerstvá
strouhaný tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
celý kmín nebo drcený kmín Kmín
petrželka Petržel nať čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.