Nutriční hodnoty (Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 086 kJ / 2 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,98 g |
Tuky | 93,17 g |
– nasycené | 43,86 g |
– nenasycené | 45,66 g |
–– mononenasycené | 37,38 g |
–– polynenasycené | 8,28 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 63,70 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 402,40 g |
– cukry | 27,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 500 g |
4 plátky 4 plátky uvařené uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
100 g 100 g libové anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 celé lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
houby (byly zmražené) | Hřib čerstvý | |
bazalka (čerstvá nebo sušená) | Bazalka čerstvá | |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
celý kmín nebo drcený kmín | Kmín | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |