Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky v pikantní marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 817 kJ /
1 151 kcal
Bílkoviny19,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,66 g
Tuky32,81 g
– nasycené2,66 g
– nenasycené28,59 g
–– mononenasycené19,86 g
–– polynenasycené8,73 g
––– omega 32,40 g
Vláknina44,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,15 g
Sacharidy132,38 g
– cukry31,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks masitějších vepřových ocásků /cca 1,7kg Vepřový ocásek
100 ml 100 ml červeného vína /použila jsem Merlot Víno červené suché 100 ml
3 3 vrchovaté lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
4 4 prolisované stroužky česneku /použila jsem český Česnek čerstvý 280 g
5 lžic 5 lžic sladké chilli omáčky Chilli omáčka 75 ml
3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 45 g
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská 30 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
plátek plátek másla cca 2cm široký Máslo kravské
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
trochu trochu soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.