Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky v pikantní marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 817 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,66 g |
| Tuky | 32,81 g |
| – nasycené | 2,66 g |
| – nenasycené | 28,59 g |
| –– mononenasycené | 19,86 g |
| –– polynenasycené | 8,73 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 44,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,15 g |
| Sacharidy | 132,38 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks masitějších vepřových ocásků /cca 1,7kg | Vepřový ocásek | |
| 100 ml 100 ml červeného vína /použila jsem Merlot | Víno červené suché | 100 ml |
| 3 3 vrchovaté lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 4 4 prolisované stroužky česneku /použila jsem český | Česnek čerstvý | 280 g |
| 5 lžic 5 lžic sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 75 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| plátek plátek másla cca 2cm široký | Máslo kravské | |
| 250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| trochu trochu soli | Sůl mořská |