Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky v pikantní marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 817 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,66 g |
Tuky | 32,81 g |
– nasycené | 2,66 g |
– nenasycené | 28,59 g |
–– mononenasycené | 19,86 g |
–– polynenasycené | 8,73 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 44,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 132,38 g |
– cukry | 31,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks masitějších vepřových ocásků /cca 1,7kg | Vepřový ocásek | |
100 ml 100 ml červeného vína /použila jsem Merlot | Víno červené suché | 100 ml |
3 3 vrchovaté lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
4 4 prolisované stroužky česneku /použila jsem český | Česnek čerstvý | 280 g |
5 lžic 5 lžic sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 75 ml |
3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
plátek plátek másla cca 2cm široký | Máslo kravské | |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
trochu trochu soli | Sůl mořská |