Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Středozemní vábení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 089 kJ /
499 kcal
Bílkoviny26,30 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,80 g
Tuky31,09 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené10,19 g
–– mononenasycené8,41 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,23 g
Vláknina12,36 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,02 g
Sůl7,50 g
Sacharidy25,55 g
– cukry10,93 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mladé lilky Lilek čerstvý
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované
150 g 150 g nahrubou nastrouhané Fety (nebo balkánu) Sýr feta 150 g
olivový olej Olej olivový
2 lžičky 2 lžičky tymiánu Tymián sušený 10 g
sůl Sůl mořská
zelená petrželka na ozdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.