Nutriční hodnoty (Středozemní vábení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 089 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,80 g |
Tuky | 31,09 g |
– nasycené | 20,04 g |
– nenasycené | 10,19 g |
–– mononenasycené | 8,41 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 12,36 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 25,55 g |
– cukry | 10,93 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mladé lilky | Lilek čerstvý | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
150 g 150 g nahrubou nastrouhané Fety (nebo balkánu) | Sýr feta | 150 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá |