Nutriční hodnoty (Bylinkoví vrabci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
| Tuky | 23,64 g |
| – nasycené | 6,22 g |
| – nenasycené | 11,72 g |
| –– mononenasycené | 9,86 g |
| –– polynenasycené | 1,85 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 14,55 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 333 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 42,52 g |
| – cukry | 26,77 g |
| ––– laktóza | 5,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece (krkovice nebo libový bůček) | Vepřová plec | 500 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 125 g 125 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
| 1 KL 1 KL drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |