Nutriční hodnoty (Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 791 kJ / 2 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,67 g |
| Tuky | 29,47 g |
| – nasycené | 11,84 g |
| – nenasycené | 6,70 g |
| –– mononenasycené | 4,89 g |
| –– polynenasycené | 1,81 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 28,74 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 341 mg |
| Sůl | 0,79 g |
| Sacharidy | 375,14 g |
| – cukry | 42,66 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hnědé rýže (Basmati nebo Natural) | Rýže natural | 400 g |
| 250 g 250 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
| 1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 2 dcl 2 dcl rajčatové šťávy (passaty) | Šťáva z rajčete | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |