Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 750 kJ /
657 kcal
Bílkoviny26,76 g
– z toho živočišné bílkoviny24,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky55,20 g
– nasycené34,59 g
– nenasycené19,05 g
–– mononenasycené16,67 g
–– polynenasycené2,39 g
––– omega 30,57 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 137 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,14 g
– cukry11,16 g
––– laktóza2,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 nové brambory (velké) Brambor raný
120 g 120 g kozího sýra (já použila farmářský) Sýr hrudkový kozí 120 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
24 lístků 24 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
1/2 1/2 červené papriky (necelou) Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 žluté papriky (necelou) Paprika žlutá čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky (necelou) Paprika zelená čerstvá
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
palička palička česneku Česnek čerstvý
+ lžíce lžíce mléka (na dip) Mléko kravské polotučné 1,5%
+ sůl Sůl mořská
+ čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.