Nutriční hodnoty ("Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 750 kJ / 657 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 55,20 g |
| – nasycené | 34,59 g |
| – nenasycené | 19,05 g |
| –– mononenasycené | 16,67 g |
| –– polynenasycené | 2,39 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 137 mg |
| Sodík | 44 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,14 g |
| – cukry | 11,16 g |
| ––– laktóza | 2,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 nové brambory (velké) | Brambor raný | |
| 120 g 120 g kozího sýra (já použila farmářský) | Sýr hrudkový kozí | 120 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 24 lístků 24 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené papriky (necelou) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 žluté papriky (necelou) | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky (necelou) | Paprika zelená čerstvá | |
| kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
| + lžíce lžíce mléka (na dip) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| + sůl | Sůl mořská | |
| + čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |