Nutriční hodnoty ("Bramborový vějíř" s kozím sýrem a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 750 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 55,20 g |
– nasycené | 34,59 g |
– nenasycené | 19,05 g |
–– mononenasycené | 16,67 g |
–– polynenasycené | 2,39 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 137 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,14 g |
– cukry | 11,16 g |
––– laktóza | 2,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 nové brambory (velké) | Brambor raný | |
120 g 120 g kozího sýra (já použila farmářský) | Sýr hrudkový kozí | 120 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
24 lístků 24 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky (necelou) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 žluté papriky (necelou) | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky (necelou) | Paprika zelená čerstvá | |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
+ lžíce lžíce mléka (na dip) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
+ sůl | Sůl mořská | |
+ čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |