Nutriční hodnoty (Zelenina k masu jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 565 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,72 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 244 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 20,88 g |
| – cukry | 12,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g syrového hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 100 g |
| 1 1 menší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| cukr (nebo med) asi 1 lžička podle chuti | Cukr bílý | |
| 3 lžíce 3 lžíce láku z okurek nebo trošku octa | Nálev z okurek | 45 ml |
| olej | Olej řepkový |