Nutriční hodnoty (Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 635 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
Tuky | 3,09 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 1,34 g |
–– mononenasycené | 0,92 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 8,14 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 22,41 g |
– cukry | 18,56 g |
––– laktóza | 0,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 1-2 střední papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
balení balení šmakouna | Šmakoun | |
10 g 10 g čerstvých žampiónů | Žampion čerstvý | 10 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
hrst hrst žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | |
10 g 10 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 10 g |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
hrst hrst jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový |