Nutriční hodnoty (Chorvatská blitva s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 687 kJ / 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,94 g |
| Tuky | 4,46 g |
| – nasycené | 0,74 g |
| – nenasycené | 2,16 g |
| –– mononenasycené | 0,57 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 20,66 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 489 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 90,80 g |
| – cukry | 6,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 350 g 350 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 350 g |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 500 g 500 g ryby (treska) | Treska filet | 500 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na ryby | Grilovací koření |