Nutriční hodnoty (Vánoční punč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 296 kJ / 1 744 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,52 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 193,21 g |
| – cukry | 163,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 3 hrnky 3 hrnky vody | Voda | 750 ml |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 200-300 ml 200-300 ml rumu | Rum | 250 ml |
| 500 ml 500 ml červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
| hřebíček | Hřebíček | |
| celá skořice | Skořice ceylonská | |
| jahodový kompot (nebo jiné ovoce z konzervy) | Jahody zavařené | |
| plátky plátky pomeranče (na ozdobení) | Pomeranč čerstvý |