Nutriční hodnoty (Křehký rebarborový koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 746 kJ / 6 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 177,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 78,95 g |
| Tuky | 228,80 g |
| – nasycené | 65,95 g |
| – nenasycené | 144,10 g |
| –– mononenasycené | 98,15 g |
| –– polynenasycené | 45,95 g |
| ––– omega 3 | 3,34 g |
| Vláknina | 42,25 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 3,16 g |
| Sacharidy | 944,60 g |
| – cukry | 506,25 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% |