Nutriční hodnoty (Rizoto s krůtím masem, hlívou a batátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 877 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,87 g |
Tuky | 12,45 g |
– nasycené | 3,54 g |
– nenasycené | 5,77 g |
–– mononenasycené | 4,09 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 27,36 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 229,90 g |
– cukry | 30,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g krůtích prsíček | Krůta prsa bez kůže | 200 g |
200 g 200 g batát | Batáty neloupané | 200 g |
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kečup | Kečup sladký | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |