Cordon bleu - plněný řízek

maris Kuchařka: maris

2 porce Jiné maso 29 názorů

Suroviny

2 větší telecí řízky ( použila jsem vepřové, protože jsem telecí neměla )
2 plátky ementálu nebo čedaru
2 silnější plátky šunky
1 vejce
mouka
strouhanka
olej nebo přepuštěné máslo na smažení
sůl
Recept si zatím oblíbilo 26 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Řízky opatrně rozklepeme, aby nám vznikly větší plátky. Na půlku každého dáme sýr a šunku, přehneme, okraje sklepneme, jemně na povrchu osolíme, obalíme v trojobalu a zvolna smažíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 133 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cordon bleu - plněný řízek

  • mekanik mekanik(neregistrovaný)

    super.:yes:

    Odpovědět

  • Katka Katka(neregistrovaná)

    výborná mňamka, ale ten čedar tam opravdu nepatří... na telecí doporučuji řeznictví uzenářství sváček, sice si připlatíte ale kvalita je zatím nejlepší, co znám... :)

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

    Taky jsem dělala z kýty:-K:yes:.

    Odpovědět

  • bondovka.007 bondovka.007(neregistrovaný)

    Já ho dneska dělala z kuřecího prsíčka - mňamka.:-*

    Odpovědět

  • eliss eliss

    Klasika kuchyně, která se nikdy nepřejí, bodík :yes:. Kvůli prckovi dělám i kuřecí, ale nejraději dělám z krkovičky ;-)

    Odpovědět

  • Tami Tami(neregistrovaný)

    Všichni tu řeší vepřové kontra telecí a nad druhem sýra se nikdo nezamyslil. To je fakt smutné, přátelé.:-//

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    cordon bleu je chuťovka:yes::-D a Jendo udělal jsi dobře, on je výborný z jakéhokoliv masa natož z krkovičky:-p:yes:

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Já jsem to dnes risknul s krkovičkou. Smažil jsem v babiččině železňáku. Jednu stranu klasicky a po otočení řízku jsem železňák vložil do trouby inspirovaný receptem yanull(http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...) a po 15-ti minutách bylo hotovo. Perfektní šťavnatý řízek:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +19 Přidávám foto;-).

    Odpovědět

  • Radek Radek(neregistrovaný)

    rebeka: no teleci na rizky bez problemu koupis v kazdem Globusu, tam to je se zarukou a kvalitni :-):-K

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    :-O:-p:-*:-K:yes:....+1

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Eliza:já bych to tak ráda zkusila z telecího, ale kde ho nabrat, co;-):-(:-?

    senky:že mě to nenapadlo:-!:-O:-O ty jsi, pane, mazaná;-):-8:-D:-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • senky senky

    Dobrotka :-p:yes::yes:

    rebeka:já bych nevolila;-) bylo by nemožné se rozhodnout:-8:-p zbodla bych oboje

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    rebeka: bohužel, je to obyčejná kýta vepřová...:-8

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Eliza:nooo, tak to by byla pro mě těžká volba...tsatsiky versus červená řepa:-D:-D:-D miluju obé:-D;-):yes:
    a sehnala jsi telecí:-?;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    rebeka: Rebi, jj, přesně tak. Ty jsme měly s dcerou, manžel je nemusí (nechápu...), tak měl červenou řepu. Ale ta je taky dobrá...

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: gordon blue recept gordon blue gordon bleu gordon bleu recept recept cordon blue kureci gordon bleu kureci gordon bleu kuřecí gordon blue cordon blue kuřecí řízek gordon blue rizek gordon blue vepřové gordon blue recept vepřový gordon blue kuřecí cordon blue gordon bleu - recept gordon bleu top recepty recept gordon bleu recept gordon blue recept na gordon blue smažený gordon blue

Zapomněl/a jsem heslo