Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fuetovou chutí v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
| Tuky | 25,55 g |
| – nasycené | 6,25 g |
| – nenasycené | 12,76 g |
| –– mononenasycené | 11,03 g |
| –– polynenasycené | 1,74 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 347 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového plecka | Vepřová plec | 600 g |
| 1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 klobásy Fuet | Klobása | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |