Nutriční hodnoty (Lehká pomazánka z kedlubny a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 15,48 g |
| – nasycené | 3,68 g |
| – nenasycené | 7,22 g |
| –– mononenasycené | 5,64 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 19,40 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 malé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 8 8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| tvaroh (dle chuti) | Tvaroh polotučný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá petržel | Petržel kořenová čerstvá |