Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka s vajíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 339 kJ / 1 037 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 78,87 g |
| – nasycené | 38,07 g |
| – nenasycené | 28,77 g |
| –– mononenasycené | 24,39 g |
| –– polynenasycené | 4,38 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 721 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 23,47 g |
| – cukry | 16,17 g |
| ––– laktóza | 4,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 300 g |
| 130 g 130 g Lučiny (nebo pomazánkového másla) | Lučina 70% t.v s. | 130 g |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 větší cibule (nebo jarní cibulka) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
| čerstvá petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská |