Nutriční hodnoty (Jahodové gazpacho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 757 kJ / 420 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,23 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,23 g | 
| Tuky | 3,81 g | 
| – nasycené | 0,28 g | 
| – nenasycené | 2,83 g | 
| –– mononenasycené | 0,56 g | 
| –– polynenasycené | 2,28 g | 
| ––– omega 3 | 0,57 g | 
| Vláknina | 23,58 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 77,40 g | 
| – cukry | 76,25 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 750 g 750 g jahod | Jahody čerstvé | 750 g | 
| 200 g 200 g borůvek (nebo ostužiny, maliny) | Borůvky čerstvé | 200 g | 
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 150 ml 150 ml pomerančové štávy | Šťáva z pomeranče | 150 ml | 
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g | 
| med (podle chuti) | Med nepasterovaný | |
| devonshirský krém (viz poznámka) | Smetana kravská sladká 35% |