Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablkem a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 448 kJ / 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 0,75 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 5,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
| – cukry | 18,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce brusinkového kompotu (může být domácí rybíz a la brusinky) | Brusinky zavařené | 45 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý |