Nutriční hodnoty (Vepřové koleno v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 373 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,98 g |
| Tuky | 2,17 g |
| – nasycené | 0,66 g |
| – nenasycené | 1,26 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 30,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,01 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 46,30 g |
| – cukry | 44,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 klobása | Klobása |