Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s krémem a marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 688 kJ /
4 706 kcal
Bílkoviny70,05 g
– z toho živočišné bílkoviny53,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,58 g
Tuky288,77 g
– nasycené148,38 g
– nenasycené126,30 g
–– mononenasycené106,08 g
–– polynenasycené20,22 g
––– omega 34,52 g
Vláknina6,24 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 613 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy453,50 g
– cukry214,70 g
––– laktóza26,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
160 g 160 g cukru krupice Cukr bílý 160 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
3 balíčky 3 balíčky libovolného pudinku Puding v prášku 144 g
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka Cukr bílý 25 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 dávka marcipánové hmoty Fondán
škrob Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.