Nutriční hodnoty (Dort s krémem a marcipánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 688 kJ / 4 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,58 g |
Tuky | 288,77 g |
– nasycené | 148,38 g |
– nenasycené | 126,30 g |
–– mononenasycené | 106,08 g |
–– polynenasycené | 20,22 g |
––– omega 3 | 4,52 g |
Vláknina | 6,24 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 453,50 g |
– cukry | 214,70 g |
––– laktóza | 26,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
3 balíčky 3 balíčky libovolného pudinku | Puding v prášku | 144 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 25 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 dávka marcipánové hmoty | Fondán | |
škrob | Bramborový škrob |