Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka zapékaná s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 450 kJ /
1 781 kcal
Bílkoviny122,47 g
– z toho živočišné bílkoviny80,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,60 g
Tuky36,78 g
– nasycené17,50 g
– nenasycené17,72 g
–– mononenasycené12,76 g
–– polynenasycené4,97 g
––– omega 30,43 g
Vláknina50,34 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy217,09 g
– cukry24,51 g
––– laktóza8,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g pohanky bílé nepražené Pohanka loupaná 250 g
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
1 PL 1 PL tuku na vymazání Margarín 15 g
300 g 300 g tvarohu na strouhání Tvaroh tvrdý 300 g
1 dl 1 dl smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 cibule žlutá Cibule čerstvá 70 g
1 1 cibule červená Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
1/2 l 1/2 l vařící vody Voda 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.