Nutriční hodnoty (Pečený vepřový bůček na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 730 kJ / 2 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,73 g |
| Tuky | 224,10 g |
| – nasycené | 58,45 g |
| – nenasycené | 117,97 g |
| –– mononenasycené | 95,96 g |
| –– polynenasycené | 22,01 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 32,66 g |
| Cholesterol | 345 mg |
| Sodík | 907 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 71,20 g |
| – cukry | 33,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g libového vepřového bůčku | Vepřový bok | 750 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 1 špetka 1 špetka sušené šalvěje (či jiné oblíbené bylinky) | Šalvěj sušená | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| drcený kmín (dle potřeby) | Kmín mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| masový vývar (dle potřeby) | Vývar masový |