Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s mangoldem a lososem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 723 kJ /
1 368 kcal
Bílkoviny60,92 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,92 g
Tuky35,16 g
– nasycené4,34 g
– nenasycené25,10 g
–– mononenasycené20,00 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 31,43 g
Vláknina31,96 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,00 g
Sacharidy186,74 g
– cukry13,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg salátových brambor Brambor zimní 1000 g
sůl Sůl mořská
200-300 g 200-300 g čerstvého mangoldu (nebo špenátu) Mangold 250 g
150 g 150 g uzeného lososa (lze použít i čerstvého a opečeného) Losos filet bez kůže uzený 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
čerstvě mletý pepř (sečuánský) Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
necelá necelá lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.