Nutriční hodnoty (Křupavé bramborové dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 002 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 7,71 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 29,20 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké vařené brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |