Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé bramborové dukátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 002 kJ /
240 kcal
Bílkoviny11,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky7,71 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy29,20 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké vařené brambory Brambor zimní 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
petrželová nať Petržel nať čerstvá
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.