Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé bramborové dukátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 002 kJ /
240 kcal
Bílkoviny11,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky7,71 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy29,20 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké vařené brambory Brambor zimní 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
1 špetka 1 špetka strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý
petrželová nať (dle chuti) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.