Nutriční hodnoty (Křupavé bramborové dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 002 kJ / 240 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,68 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g | 
| Tuky | 7,71 g | 
| – nasycené | 1,82 g | 
| – nenasycené | 3,50 g | 
| –– mononenasycené | 2,80 g | 
| –– polynenasycené | 0,70 g | 
| ––– omega 3 | 0,04 g | 
| Vláknina | 3,30 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 109 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 29,20 g | 
| – cukry | 1,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 velké vařené brambory | Brambor zimní | 150 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | 
 
	