Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s řapíkovým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 36,43 g |
– nasycené | 9,07 g |
– nenasycené | 25,67 g |
–– mononenasycené | 18,26 g |
–– polynenasycené | 7,41 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 12,25 g |
– cukry | 6,88 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
200 g 200 g řapíkového celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |