Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s řapíkovým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 317 kJ /
793 kcal
Bílkoviny98,58 g
– z toho živočišné bílkoviny94,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky36,43 g
– nasycené9,07 g
– nenasycené25,67 g
–– mononenasycené18,26 g
–– polynenasycené7,41 g
––– omega 32,66 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 246 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy12,25 g
– cukry6,88 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích prsou Kuře prso 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
celerová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
kopr Kopr nať čerstvý
bazalka Bazalka čerstvá
2 dl 2 dl vývaru Vývar hovězí 200 ml
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
200 g 200 g řapíkového celeru Celer bulva čerstvá 200 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.