Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s řapíkovým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
| Tuky | 36,43 g |
| – nasycené | 9,07 g |
| – nenasycené | 25,67 g |
| –– mononenasycené | 18,26 g |
| –– polynenasycené | 7,41 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 246 mg |
| Sodík | 413 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
| – cukry | 6,88 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 200 g 200 g řapíkového celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |