Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí (skoro) perkelt s noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 175 kJ /
4 822 kcal
Bílkoviny248,29 g
– z toho živočišné bílkoviny187,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,54 g
Tuky244,38 g
– nasycené97,44 g
– nenasycené128,72 g
–– mononenasycené100,55 g
–– polynenasycené28,17 g
––– omega 33,19 g
Vláknina25,32 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 3,49 g
Sůl8,27 g
Sacharidy397,05 g
– cukry47,00 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g horních kuřecích stehen (steaky) Kuřecí stehenní řízky 600 g
1 1 červený paprikový lusk Paprika červená čerstvá
1 1 slovenská bílá paprika (zelená) Paprika bílá čerstvá
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 zralá, ale pevná rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
300 ml 300 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 vrchovatá lžíce mleté papriky maďarské nebo slovenské Paprika sladká
1 lžička 1 lžička cayenského pepře nebo chilli nebo pálivé papriky Chilli paprička mletá 5 g
1 lžíce 1 lžíce barevného drceného pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
5 5 vajec ( no, fakt pět ) Vejce slepičí 350 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.