Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z okry / Okoro soup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 235 kJ /
1 251 kcal
Bílkoviny13,54 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,88 g
Tuky109,68 g
– nasycené11,99 g
– nenasycené93,14 g
–– mononenasycené64,39 g
–– polynenasycené28,75 g
––– omega 38,53 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,68 g
– cukry27,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g lusků okry
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
250 g 250 g rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
100 ml 100 ml červeného palmového oleje Olej řepkový 100 ml
1 l 1 l extrasilného vývaru Vývar hovězí 1000 ml
1 plechovka 1 plechovka zahuštěného protlaku Protlak rajčatový
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 lžička 1 lžička indického chilli Chilli paprička sušená 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.