Nutriční hodnoty (Omáčka z okry / Okoro soup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 235 kJ / 1 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
| Tuky | 109,68 g |
| – nasycené | 11,99 g |
| – nenasycené | 93,14 g |
| –– mononenasycené | 64,39 g |
| –– polynenasycené | 28,75 g |
| ––– omega 3 | 8,53 g |
| Vláknina | 22,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,68 g |
| – cukry | 27,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g lusků okry | ||
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| 100 ml 100 ml červeného palmového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 l 1 l extrasilného vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 1 plechovka 1 plechovka zahuštěného protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička indického chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |