Nutriční hodnoty (Omáčka z okry / Okoro soup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 235 kJ / 1 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 109,68 g |
– nasycené | 11,99 g |
– nenasycené | 93,14 g |
–– mononenasycené | 64,39 g |
–– polynenasycené | 28,75 g |
––– omega 3 | 8,53 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,68 g |
– cukry | 27,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g lusků okry | ||
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
100 ml 100 ml červeného palmového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 l 1 l extrasilného vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
1 plechovka 1 plechovka zahuštěného protlaku | Protlak rajčatový | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička indického chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
sůl | Sůl mořská |