Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 654 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,36 g |
| Tuky | 1,34 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,43 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,49 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 28,98 g |
| – cukry | 18,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| med podle chuti | Med nepasterovaný | |
| pár kapek kapek dobrého oleje (např. ořechový) | Olej řepkový | |
| vlašské ořechy (nemusí být) | Vlašské ořechy |