Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se zeleninou a pomeranči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 036 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 27,39 g |
– nasycené | 7,95 g |
– nenasycené | 13,37 g |
–– mononenasycené | 9,70 g |
–– polynenasycené | 3,67 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 29,05 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
150 g 150 g zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | 150 g |
150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
1 1 větší pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
Hraška nebo hladká mouka na posypání | Hraška | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 KL 2 KL pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
pažitka nebo petrželka | Pažitka čerstvá |