Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá kuřecí roláda

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2009 22:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 948 kJ / 466 kcal
Bílkoviny11,35 g
Tuky43,20 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 164 mg
Sodík 511 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotky vykostění nedávám, jsou ve skvělém provedení u Žížaly http://www.toprecepty.cz/recept/3910-pikantni-kure... a Výbušné http://www.toprecepty.cz/recept/1899-vykostovanie-....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

31. 5. 2020 09:10

:yes::yes::-K

mirca75 mirca75

5. 4. 2020 06:42

tapotka: Děkuji a jsem ráda že chutnalo

tapotka

4. 4. 2020 23:20

Vynikajici napad s mrkvi <3

mekkejla

13. 8. 2013 20:33

Jednoduchá kombinace chutí a výsledek je naprosto skvělý! :yes: Díky za recept a samozřejmě posílám bodíka! :-K

tanika

30. 10. 2010 21:36

:yes::yes:

thomassinno thomassinno

3. 1. 2010 20:32

:yes: +4

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 3. 2009 13:39

Já teda vykošťovat neumím vůbec, tak mi celkem vyhovuje ten srnčí hřbet. Ale mrknu se na ty odkazy, někdy se i volovi pak rozsvítí!:-D:-)):yes: Máš plusík mirca75;-)

spagetka spagetka

9. 3. 2009 10:03

:-p;-):yes:

mirca75 mirca75

9. 3. 2009 09:48

Já tedy taky vykošťuji od hřbetu:-),maso je pak hezky uprostřed a může se klidně naříznout a přemístit na potřebné místo,ale nedělá mi ani problém kostit od prsou-myslím že je to jen věcí cviku a zvyku;-)a důležité je že z toho nakonec vyjde to príma a voňavé jídlo:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

9. 3. 2009 08:34

Já jsem zpočátku taky vykosťovala od prsou, ale pak jsem zjistila, že obráceně to jde skoro lépe a hlavně se udělá lepší plát masa, nejvíc ho je uprostřed, lépe se roláda balí. Ale asi záleží na zvyku:-8

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 3. 2009 00:23

jj.:-D Někdo začíná na hřbetě, někdo kolem prsní kosti, mi osobně to jde lépe, když začnu jako Vybusna, vpředu.

mirca75 mirca75

9. 3. 2009 00:14

Nóó:-Otak to je bombička;-).Merylas-úplně mi to ušlo a můžu říct že kdo doteď neuměl,tak po nastudování práce výbušné už jisto jistě umět bude;-).Jak z profi kuchařské knihy:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 3. 2009 00:00

Vím ještě o jednom fotopostupu, tady je ;-)http://toprecepty.cz/recept/1899-vykostovanie-kurc...

mirca75 mirca75

8. 3. 2009 23:52

Tak tady je ta krásná práce rukou při vykošťování;-):-Dhttp://toprecepty.cz/recept/3910-pikantni-kureci-r....A bibinko děkuji za bodík i ta tvá roládka láká k vyzkoušení:-p

Bibinka Bibinka

8. 3. 2009 23:30

Mirco75, takhle jí dělám já, ale dušenou a z krůtího, je pak taky hodně šťavnatá-http://toprecepty.cz/recept/3585-kruti-rolada-duse...
Jasnej bodík, rolády jsou bezvadný a dobrý:yes:;-):-p:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí roláda bez práce kuřecí roláda kuřecí roláda z kuřete recept na kuřecí roládu recept kuřecí roláda kuřecí roláda recept roláda z kuřete jak udělat kuřecí roládu kuřecí roláda recepty šťavnatá krůtí roláda kureci-rolada vykošťování kuřete recepty kuřecí roláda kostění kuřete roláda z kuřecích prsou kuřeci rolady recepty na kuřeci roladu jak upect kureci roladu vykosťování kuřete na roládu babicovy dobroty recepty kuřecí roláda

Suroviny: kuře, šunka vepřová, mrkev, petržel, celer, petrželka zelená, máslo, sůl, pepř bílý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Šťavnatá kuřecí roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k3j