Nutriční hodnoty (Pečené papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,25 g |
| Tuky | 2,95 g |
| – nasycené | 0,49 g |
| – nenasycené | 2,12 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,85 g |
| – cukry | 45,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 veliké červené papriky (pokud možno se stopkou) | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 8 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
| 8 plátků 8 plátků vepřové šunky od kosti či pršut | Šunka vepřová uzená | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku na plátky (nemusí být, já dělám bez i s česnekem) | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bílý balsamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| strouhaný sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |