Nutriční hodnoty (Dietní bublanina i pro diabetiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 504 kJ / 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,33 g |
| Tuky | 14,12 g |
| – nasycené | 4,36 g |
| – nenasycené | 6,43 g |
| –– mononenasycené | 4,04 g |
| –– polynenasycené | 2,39 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 132,70 g |
| – cukry | 48,40 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| 120 g 120 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 120 g |
| 3 lžíce 3 lžíce ovocného cukru (nebo 30 g třtinového cukru) | Fruktóza | |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g třešní | Třešně čerstvé | 250 g |