Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Americká buchta s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 446 kJ /
4 648 kcal
Bílkoviny87,78 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,06 g
Tuky163,26 g
– nasycené17,88 g
– nenasycené129,15 g
–– mononenasycené90,83 g
–– polynenasycené38,32 g
––– omega 310,52 g
Vláknina32,06 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 554 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy690,82 g
– cukry316,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
1 hrst 1 hrst nasekaných ořechů Vlašské ořechy
rozinky (nebo kandované ovoce) Rozinky
čokoládová poleva Čokoládová poleva
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.