Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Americká buchta s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 446 kJ /
4 648 kcal
Bílkoviny87,78 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,06 g
Tuky163,26 g
– nasycené17,88 g
– nenasycené129,15 g
–– mononenasycené90,83 g
–– polynenasycené38,32 g
––– omega 310,52 g
Vláknina32,06 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 554 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy690,82 g
– cukry316,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru Cukr bílý 250 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
hrst hrst ořechů Vlašské ořechy
rozinky (může být i kandované ovoce) Rozinky
čokoládová poleva Čokoládová poleva
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.