Nutriční hodnoty (Americká buchta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 446 kJ / 4 648 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 87,78 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,06 g | 
| Tuky | 163,26 g | 
| – nasycené | 17,88 g | 
| – nenasycené | 129,15 g | 
| –– mononenasycené | 90,83 g | 
| –– polynenasycené | 38,32 g | 
| ––– omega 3 | 10,52 g | 
| Vláknina | 32,06 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 554 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 690,82 g | 
| – cukry | 316,06 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g | 
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g | 
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g | 
| 1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g | 
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml | 
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g | 
| 1 hrst 1 hrst nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| rozinky (nebo kandované ovoce) | Rozinky | |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |