Nutriční hodnoty (Americká buchta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 446 kJ / 4 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,06 g |
Tuky | 163,26 g |
– nasycené | 17,88 g |
– nenasycené | 129,15 g |
–– mononenasycené | 90,83 g |
–– polynenasycené | 38,32 g |
––– omega 3 | 10,52 g |
Vláknina | 32,06 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 554 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 690,82 g |
– cukry | 316,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
rozinky (může být i kandované ovoce) | Rozinky | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |