Nutriční hodnoty (Cokoladovo-jahodovy dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 145 kJ / 4 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,50 g |
| Tuky | 240,13 g |
| – nasycené | 96,01 g |
| – nenasycené | 116,67 g |
| –– mononenasycené | 90,01 g |
| –– polynenasycené | 26,66 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 487 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 484,50 g |
| – cukry | 384,00 g |
| ––– laktóza | 50,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g máslových sušenek (u mna Melted Milk z Morissons) | Sušenka | 200 g |
| 200 g 200 g Nutelly | Pomazánka z lískových ořechů | 200 g |
| 250 ml 250 ml smetany (u mna double cream) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu (u mna Quark) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 PL 2 PL prosátého kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 2 PL 2 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 KL 1 KL vanilkového extraktu (mozno nahradit 1 vanilkovým cukrem) | Aroma vanilkové | 7 ml |
| 3 KL 3 KL Želatina (viz obrázek v postupu) | Želatina vepřová | 15 g |
| 4 PL 4 PL studené vody | Voda | 72 ml |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 50 g 50 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 50 g |
| 18-20 kusů 18-20 kusů jahod | Jahody čerstvé |