Nutriční hodnoty (Špaldové bagely)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 172 kJ / 1 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,25 g |
| Tuky | 10,91 g |
| – nasycené | 1,99 g |
| – nenasycené | 6,05 g |
| –– mononenasycené | 1,17 g |
| –– polynenasycené | 4,88 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 33,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,89 g |
| Sůl | 12,13 g |
| Sacharidy | 333,60 g |
| – cukry | 20,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g špaldové bílé mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 150 g 150 g špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
| 300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 7.5 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky ovocného cukru | Fruktóza | |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 1 1 bílek na potření | Vaječný bílek | 33 g |