Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové bagely)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 172 kJ /
1 714 kcal
Bílkoviny53,55 g
– z toho živočišné bílkoviny3,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,25 g
Tuky10,91 g
– nasycené1,99 g
– nenasycené6,05 g
–– mononenasycené1,17 g
–– polynenasycené4,88 g
––– omega 30,45 g
Vláknina33,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,89 g
Sůl12,13 g
Sacharidy333,60 g
– cukry20,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g špaldové bílé mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 150 g
300 ml 300 ml vlažné vody Voda 300 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 7.5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky ovocného cukru Fruktóza
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
1 1 bílek na potření Vaječný bílek 33 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.