Nutriční hodnoty (Špaldové bagely)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 172 kJ / 1 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,25 g |
Tuky | 10,91 g |
– nasycené | 1,99 g |
– nenasycené | 6,05 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 4,88 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 33,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 12,13 g |
Sacharidy | 333,60 g |
– cukry | 20,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g špaldové bílé mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 g 150 g špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 7.5 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky ovocného cukru | Fruktóza | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
1 1 bílek na potření | Vaječný bílek | 33 g |