Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoufazolová vepřová plec v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 603 kJ /
1 339 kcal
Bílkoviny130,34 g
– z toho živočišné bílkoviny120,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,04 g
Tuky71,65 g
– nasycené28,21 g
– nenasycené36,44 g
–– mononenasycené29,55 g
–– polynenasycené6,89 g
––– omega 30,19 g
Vláknina20,24 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy35,45 g
– cukry13,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
250 g 250 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 250 g
2 hrsti 2 hrsti malých bílých fazolí Fazole bílé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
štipec štipec čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
sušený zázvor (množství dle chuti) Zázvor sušený
pepř (množství dle chuti) Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.