Nutriční hodnoty (Dvoufazolová vepřová plec v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 603 kJ / 1 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,04 g |
| Tuky | 71,65 g |
| – nasycené | 28,21 g |
| – nenasycené | 36,44 g |
| –– mononenasycené | 29,55 g |
| –– polynenasycené | 6,89 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 20,24 g |
| Cholesterol | 431 mg |
| Sodík | 326 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 35,45 g |
| – cukry | 13,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 2 hrsti 2 hrsti malých bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| štipec štipec čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| sušený zázvor (množství dle chuti) | Zázvor sušený | |
| pepř (množství dle chuti) | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |