Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 395 kJ / 1 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 57,48 g |
| – nasycené | 25,06 g |
| – nenasycené | 24,58 g |
| –– mononenasycené | 13,60 g |
| –– polynenasycené | 10,98 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 9,63 g |
| Sacharidy | 187,10 g |
| – cukry | 19,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor uvařených ve šlupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 nožičky 2 nožičky pikantní klobásy | Klobása | 440 g |
| 2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |